Auto Restylen

je droomauto realiseren

Auto Styling

auto syling

Met auto styling kun je het uiterlijk van je wagen veranderen. Van hele subtiele aanpassingen tot complete bodykits. Wil je alleen een strakke achterspoiler of ga je voor de ‘Pimp My Ride’ versie en maak je er een hele brute bak van? De mogelijkheden van auto styling zijn onbeperkt.

Op internet vind je een ruime keuze aan websites over alle mogelijkheden en bovendien héél veel stylingtips… Klik hieronder op de onderwerpen waarover je meer wilt weten. Veel inspiratie toegewenst!

Bodylift

Wil je jouw wagen behoorlijk pimpen? Stroop je mouwen maar op, want je kunt héél veel doen als je je auto een dikke look wilt geven! De mogelijkheden zijn echt eindeloos, maar let op: het monteren van de diverse stylingonderdelen valt soms vies tegen. Laat de ingewikkelde montage van bijvoorbeeld een complete bodykit of het uitrollen van de wielkasten echt over aan de tuningprofessional. Hij heeft het juiste gereedschap hiervoor!

Raamfolie

Raamfolie is een leuke manier om je auto klasse en sportiviteit te laten uitstralen. Bovendien beschermt het je auto tegen de brandende zon en je interieur tegen verkleuring! Je kunt het zelf op je ruiten aanbrengen, maar let op: houd je aan de regels. Raamfolie mag, volgens de wet en de APK-eisen, het zicht niet belemmeren. De lichtdoorlaatbaarheid moet op de voorruit en voorste portierruiten altijd minimaal 50% zijn.