Auto Restylen

je droomauto realiseren

Velgen

Velgen configurator

Lichtmetalen of stalen velgen: bepaal zelf de uitstraling

Met velgen kun je het verschil maken. Zilver, zwart, antraciet of oranje: alles is mogelijk. Je bepaalt zelf welke uitstraling het beste bij jou en je auto past.
Lichtmetalen velgen  of aluminium velgen zijn echte blikvangers voor je auto. Ze geven je auto een modern, verzorgd en sportief uiterlijk en zijn bovendien licht in gewicht en roestbestendig.
Zoek je goedkope velgen? Dan kunnen stalen velgen een slimme optie zijn. Je vindt in ons assortiment verschillende betaalbare velgenmerken.

Lichtmetalen velgen

Lichtmetalen velgen zijn één van de populairste accessoires voor de auto. Met mooie aluminium velgen krijgt je auto een modern of sportief uiterlijk en kun je je onderscheiden van andere automobilisten. De persoonlijke uitstraling van je eigen auto, nieuw of 6 jaar oud, bestaat uit vier technisch verantwoorde en goed verzorgde lichtmetalen velgen. Niet voor niets voorzien autofabrikanten hun topmodellen van lichtmetalen velgen. Bovendien voegen lichtmetalen velgen meer toe dan het persoonlijke accent. Zo zijn deze in vergelijking met stalen velgen in het algemeen een stuk lichter en voeren lichtmetalen velgen door hun samenstelling en styling vaak de warmte van de banden en het remsysteem beter af.

Velgen configurator

Vanuit de folder nieuwe velgen uitkiezen is vaak een lastige zaak. Staan ze onder jouw auto én passen ze onder jouw auto? Met de configurator kan je probleemloos verschillende velgen uitproberen. De velgen die onder jouw auto getoond worden, kunnen in veel gevallen worden gemonteerd. Door de vele uitvoeringen per automodel is het echter mogelijk dat de door jouw gekozen wiel-/bandcombinatie niet geheel vrijloopt onder uw auto.